Om oss

Attefallshusspecialisten.se grundades av Anton Gustafsson efter att han tillsammans med sambon byggt ett attefallshus på tomten för uthyrning. Hans mål är nu att sprida kunskapen om just möjligheterna med attefallshus och bolundare till andra fastighetsägare.

Efter att vi byggt vårt attefallshus så insåg jag hur enkelt, och förmånligt, det är att kunna skapa en passiv inkomst i hushållet genom att hyra ut ett attefallshus. Även om du utökar bolånet för att bygga attefallshuset så är det en mycket lönsam affär i de allra flesta fallen.

Ansvarig för publiceringen

Anton Gustafsson Attefallshusspecialisten

Anton Gustafsson

Grundare och ägare

Anton har tillsammans med sin sambo byggt ett attefallshus i Kungsbacka, Halland. Han valde att bygga huset som en komplementbostad för att öka värdet på fastigheten och dessutom för att kunna hyra ut huset och på så sätt skapa en extra passiv inkomst. 

Antons målsättning är nu att dela med sig av tips och erfarenheter inför er byggnation av attefallare eller bolundare.

Attefallshuset vi använder som exempel

Attefallshuset vi använder som exempel i de flesta artikel är byggt av Anton och hans sambo i Kungsbacka. Tack vare att de har genomfört hela byggprocessen och lärt sig vad man bör tänka på så passar det mycket bra att just det här huset används som exempel.

Majoriteten av bilderna är våra egna och vi visar upp byggprocessen, resultatet, funktioner och materialval.

Tack vare att vi även har haft noga koll på alla kostnader så har vi kunnat sammanställa totalpriser och även vad alla olika delar och moment har kostat för att bygga attefallshuset.

Ägarinformation

Attefallshusspecialisten.se ägs och förvaltas av Consilium Online AB. Bolaget har 10+ års erfarenhet online och har hjälpt hundra tusentals människor att fatta välinformerade beslut på sajterna de driver.

ÄgareConsilium Online AB
AdressBorgås gårdsväg 4
Postnummer och ort43439 Kungsbacka
Organisationsnummer559014-6725
Hemsidawww.consiliumonline.se
E-postadresskontakt@attefallshusspecialisten.se